Ta Körkort

Appen "Ta Körkort" ger dig alla verktyg för att klara teoriprovet för B-körkort på första försöket. Genom tydlig vägledning och prov som anpassar sig automatiskt efter din kunskapsnivå kommer du lära dig allt du behöver för att klara provet hos Trafikverket.

Kille som kör bil

Skippa tråkiga böcker och dyra lektioner

Allt ingår

Skippa tråkiga böcker och dyra lektioner. Appen innehåller allt du behöver för att klara provet hos Trafikverket. Plugga på bussen, flyget eller hemma i soffan. Plugga när du vill och på dina villkor.

Steg-för-steg

I korta enkla steg går du igenom hela teoriboken, hundratals teorifrågor och alla vägmärken.

Ljudbok & filmklipp

Över 80 st filmklipp, inspelade med trafiklärare, hjälper dig med både teori och körning. Hela teoriboken finns inläst som ljudbok.

Prov

Du kan när du vill testa dina kunskaper med ett av våra många olika prov som är utformade som det riktiga kunskapsprovet hos Trafikverket.

Quiz & topplista

Utmana en kompis och se vem som är bäst på körkortsteori. Försök slå rekord och kom in på topplistan över de som är bäst i Sverige.

Våra nöjda användare ❤️

34,000 recensioner från över en miljon nöjda användare. Appen är skapad i samarbete med och rekommenderad av trafikskolor runt om Sverige.

Tjej som sitter ner och håller i en smartphone och man som står och pratar i telefon

Källor & språk

Säkra källor

Appen uppdateras och förbättras varje månad. Körkortsteori hämtas från säkra källor som Transportstyrelsen, Trafikverket, Polisen, MHF och NTF.

Svenska / Engelska

Appen finns både på svenska och engelska. Välj språk när du startar appen.

Tjej håller i en smartphone och är ute och går med sin hund