Övningskör

Appen för dig som ska övningsköra.

Innehåller alla moment du ska kunna på en uppkörning.

två män kör en bil

Kör hemma, Spara tusenlappar på onödiga körlektioner.

Appen går igenom alla 34 moment, inspelade med trafiklärare och pedagoger. Allt för att Du ska klara uppkörningen på första försöket.

Grön tonplatta

Såhär fungerar det.

Alla körlektioner, checklistor, statistik – allt i en app.

Skapad av trafiklärare.

Appen är skriven och skapad av erfarna trafiklärare som utbildat tusentals elever.

Video.

10 videolektioner som du och din handledare tittar på ihop för att sedan öva praktiskt.

Steg-för-steg.

Genom tydlig vägledning och checklistor gör ni en sak i taget tills du kör som ett proffs :)

Allt du behöver för att klara uppkörningen.

En mockup med videolektioner
En mockup med teori
En mockup med checklista
En mockup med tips till handledare
En mockup med vanliga fel
Grön tonplatta

Därför är vi bättre.

På dina villkor.

Med vår app kan du övningsköra precis så mycket och när det passar dig bäst. Appen ger dig friheten att lära dig alla viktiga moment som du annars skulle lära dig på en trafikskola, men med flexibiliteten att göra det på ditt eget sätt och i din egen takt.

Erfarna trafiklärare.

Våra trafiklärare har sammanlagt mer än 80 års erfarenhet av att utbilda elever i konsten att köra bil säkert och korrekt. Deras expertis och metodik ökar chanserna för att du ska klara din uppkörning på första försöket.

Billigare & bättre.

En körlektion för 800 kr ger dig bara en timmes erfarenhet. Ofta känns det som att du knappt hinner börja köra innan tiden är ute. Med vår app slipper du onödig stress. Lär dig köra bil på dina egna villkor, i din egen takt, utan att känna att pengarna rinner iväg.

Spara Pengar och Tid: Ett Smart Ekonomiskt Beslut

Att investera i din körkortsutbildning är viktigt, men det behöver inte vara dyrt. Vår app erbjuder en ekonomisk lösning som sparar både pengar och tid.

Prisjämförelse: Appen mot Trafikskolan

Kostnad för appen: För endast 299 kr får du fullständig tillgång till vår app. Detta inkluderar allt från videolektioner, teori och avancerade checklistor.

Kostnaden för körlektioner: En lektion på trafikskola kan kosta runt 800 kr per timme. Om du behöver 15-20 lektioner, kan den totala kostnaden landa på mellan 12,000 och 16,000 kr.

Betala med kort

Ekonomisk Besparing

Din Besparing: Genom att använda vår app istället för körlektioner kan du spara mellan 11,701 kr och 15,701 kr – en betydande summa, särskilt för studenter eller unga vuxna med begränsad budget.

Tidsbesparing och Flexibilitet

Tidsåtgång på trafikskolan: Att planera och anpassa sig efter trafikskolans tider kan vara både tidskrävande och stressande.

Fördelarna med appen: Med vår app övar du när det passar dig. Inget behov av att boka tider eller anpassa dig efter andras scheman. Detta sparar inte bara pengar utan även värdefull tid och minskar stressen kring körkortsutbildningen.

Sammanfattning

Att välja vår app för din väg till körkortet innebär stora besparingar och ger dig flexibiliteten att lära dig köra på dina egna villkor. Det är ett ekonomiskt klokt beslut som ger dig mer frihet och kontroll över din inlärning.

Tonåring står lutar mot bil med mobil i handen

Frågor från Elever.

Hittar du inte det du letar efter? Skriv gärna till oss!

I Sverige måste man vara minst 16 år för att få övningsköra för ett B-körkort, vilket är det vanligaste körkortet för personbil. Det är viktigt att komma ihåg att man även måste ha ett giltigt körkortstillstånd innan man får börja övningsköra.

Det första steget är att ansöka om ett körkortstillstånd från Transportstyrelsen och genomgå en introduktionsutbildning om du planerar att övningsköra privat.

Ja, du behöver ha med dig ditt giltiga körkortstillstånd varje gång du övningskör.

Ja, om man övningskör privat måste man ha en godkänd handledare. Handledaren måste ha haft ett B-körkort i minst fem år sammanhängande och ha gått en särskild handledarutbildning. Om man övningskör på en trafikskola behövs ingen extern handledare eftersom trafikskolläraren fungerar som handledare.

Det är viktigt att vara uppmärksam och följa alla trafikregler. Man bör även vara medveten om sina begränsningar och inte köra i situationer som känns för svåra eller stressande. Kommunikationen mellan elev och handledare är också central för en säker och effektiv övningskörning.

Det är individuellt, men regelbunden övning är viktig. Många experter rekommenderar att övningsköra minst en gång i veckan.

Ja, det är tillåtet att övningsköra på motorvägar, men det är viktigt att du känner dig redo och bekväm med högre hastigheter först.

Frågor från Handledare.

Hittar du inte det du letar efter? Skriv gärna till oss!

Du måste vara minst 24 år, ha haft körkort i minst fem år och ha genomgått en särskild handledarutbildning.

Genom att vara tålmodig, ge konstruktiv feedback, och skapa en strukturerad plan för övningskörningen.

Uppmuntra öppen kommunikation, ge positiv feedback, och anpassa övningskörningen efter elevens behov.

Kontrollera din befintliga försäkring, men vanligtvis täcker en standard bilförsäkring övningskörning under förutsättning att alla regler följs.

Förbered dig genom att uppdatera din kunskap om trafikregler och körfärdigheter, och var en god förebild i trafiken.

Vi låter stolt användarna tala.

Med över 50,000 recensioner är det svårt att välja, men här kommer några favoriter.

Person

Övningskör-appen sparade mig både tid och pengar. Videolektionerna och checklistorna var otroligt användbara. Klarade uppkörningen direkt!

Person

Övningskör imponerade stort! Tack vare de pedagogiska videorna och tydliga instruktionerna kände jag mig säker och väl förberedd för uppkörningen

Person

Jag rekommenderar Övningskör till alla som övningskör. Med appens hjälp blev varje övningspass produktivt och jag lärde mig snabbt rätt tekniker.

Person

Som förälder hittade jag stor hjälp i Övningskör. Steg-för-steg guiden och videorna gjorde övningskörningen effektiv och gav mitt barn självförtroende.

Person

Övningskör var en game changer! Det kändes som att ha en privat trafiklärare. Videolektionerna var särskilt värdefulla för att förstå varje körmoment.

Börja plugga idag!

Ladda ner appen & påbörja din resa hela vägen fram till körkortet i din hand!

En tjej håller i en mobil som visar appen Övningskör